Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Novice

Nova Medicinska Fakulteta Maribor

Študentje medicine v Mariboru bodo z letošnjim oktobrom pričeli študij na novi medicinski fakulteti. Fakulteto smo opremili s sodobno multimedijsko opremo, ki bo predavateljem omogočila sodobnejši način študija.

Dvajset predavalnic in drugih prostorov smo opremili z različno multimedijsko opremo, ki vključuje multimedijske projektorje (Hitachi, Vivitek), interaktivne table / projektorje (Hitachi), ozvočenje, brezžične mikrofone (AKG), piši-briši table ter različne priključne doze. Vsaka predavalnica je opremljena tudi s sistemom centraliziranega upravljanja Extron, ki predavatelju omogoča enostavno upravljanje vse multimedijske opreme v sami predavalnici, kot tudi oddaljeni nadzor predavalnic.

Prenova ozvočenja Arene Podmežakla - EuroBasket 2013

V sklopu priprav na EuroBasket 2013 smo Areno podmežakla opremili z novim dvoranskim in požarnim ozvočenjem. Dvoransko ozvočenje bodo med uporabljali tekmami prvega kroga za napovedovanje in glasbo. Po EuroBasketu 2013 pa bo ozvočenje služilo med tekmami hokeja, rekreativnimi programi in drugimi prireditvami.

Dvoransko ozvočenje sestavlja več zvočnikov RCF, ojačevalniki Crown (skupne moči cca 13.000 W), mešalna miza SoundCraft, ter brezžični mikrofoni AKG.

Multiroom audio (Večsobni avdio) - tudi brezžično

Sistem omogoča individualno poslušanje glasbe v vsaki sobi, tako lahko v kuhinji poslušate lokalni radijo, v dnevni vašo priljubljeno glasbo, v otroški sobi pa se predvajajo pravljice. Sistem upravljate preko intuitivnega grafičnega vmesnika - aplikacije na vaši Apple ali Android napravi. Glasbeni strežnik hrani vso glasbo, ki jo potrebujete, nudi pa tudi možnost poslušanja spletnih radijskih postaj. Podpira tudi najbolj popularne spletne glasbene servise kot so Last.fm, SHOUTCast, TuneIn radio, Spotify, Grooveshark, ... V kolikor ste pristaš Apple izdelkov sistem omogoča tudi sinhronizacijo z vašo iTunes glasbeno zbirko. Upravljanje sistema je enostavno, saj lahko uporabite kar vašo Apple ali Android mobilno napravo. Sistem je zelo razširljiv, saj podpira vse do 24 ločenih prostorov. Kot izvor zvoka je mogoča je uporaba klasičnih ojačevalnih sistemov - ojačevalnik in zvočnik, ali pa brezžični sistem zvočnikov, kar je zelo primerno kadar nočete grobih posegov v infrastrukturo vaših prostorov. Brezžični zvočnik lahko postavite kjer je na voljo vaše WiFi omrežje in že lahko poslušate glasbo ali lokalne novice.

Za več informacij obiščite predstavitveno stran.

 

Distribucija Extron

Od junija 2011 smo poblaščeni distributer izdelkov ameriškega proizvajalca Extron.

Extron je eno izmed vodilnih podjetij v proizvodni profesionalne avdio, video in druge opreme, ki je nepogrešljiva pri usmerjaju avdio-video signalov in upravljanje naprednejših multimedijskih sistemov.

Extronovi izdelki so nam omogočili tudi prehod na sodobnejši sistem za centralizirano upravljanje. Prav v segmentu cetraliziranega upravljanja so proti koncu leta izdali posodobljene izdelke serije TLP710, ki jih odlikuje sodoben design in visoko resolucijski zasloni na dotik.

 

Zadnje novice

Nova Medicinska Fakulteta Maribor

Študentje medicine v Mariboru bodo z letošnjim oktobrom pričeli študij na novi medicinski fakulteti. Fakulteto smo...

Prenova ozvočenja Arene Podmežakla - EuroBasket 2013

V sklopu priprav na EuroBasket 2013 smo Areno podmežakla opremili z novim dvoranskim in požarnim ozvočenjem. Dvoransko ozvočenje bodo med...

Multiroom audio (Večsobni avdio) - tudi brezžično

Sistem omogoča individualno poslušanje glasbe v vsaki sobi, tako lahko v kuhinji poslušate lokalni radijo, v dnevni vašo...

Distribucija Extron

Od junija 2011 smo poblaščeni distributer izdelkov ameriškega proizvajalca Extron. Extron je eno izmed vodilnih podjetij v...

Izpostavljeni izdelki

Integrirani mešalni ojačevalnik

Močnostni ojačevalnik z integriranim predojačevalnikom z avdio in mikrofonskimi vhodi

Okrogli vgradni zvočnik

Vgradni okrogli zvočnik, enostavna montaža, možnost ohišja v različnih barvah po lestvici RAL.

Regulator glasnosti v Gewiss ECO

Regulator glasnosti 100V ozvočenj v Gewiss ohišju

Mono matrika s kontrolo prednosti

Nepogrešljivi sestavni del večjih avdio sistemov, kjer je prisotnih več reproduktorjev in ojačevalnikov.

Teleskopska konzola za projektor s pritditveno rozeto

Primerna za montažo projektorjev na betonske, lesene in spuščene stropove.

Priključna enota za multimedijsko predavalnico

Omogoča priklop raznih signalov na projektor, zakasnjen izklop projektorja ter spust in dvig platna

Enota za upravljanje električnega platna

Enota omogoča dviganje in spuščanje platna ter vklapljanje projektorja.